Välkommen till Jysk Handi

Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna

Allt är möjligt när vi arbetar tillsammans och pratar öppet om våra behov. Därför har vi nära kontakt med brukarna i början av vår process. På så sätt skapar vi de bästa förutsättningarna för en helt perfekt produkt åt brukaren.

Ett antal av de mest utmanande sjukdomsgrupperna har vårt fokus - eftersom vi i detta kan göra den största skillnaden med våra ansträngningar. Våra HS Vårdsängar har utvecklats i samarbete med ergoterapeuter och brukare för att hitta fram till de bästa lösningarna som både tar hänsyn till den enskilda brukarens hälsa och vårdpersonalens arbetsförhållanden.

Vi har arbetat med utveckling och produktion av hjälpmedel sedan 1990. Jysk Handi grundades av Rasmus Henriksen som fortfarande driver företaget från produktionsramen i Hornslet norr om Århus.

Kunskap av vårdsektorn

Rasmus Henriksen ansvarar själv för en stor del av kommunikationen med alla som ska använda sängarna och övriga hjälpmedel. I relation till produktionen så är vi ett erfaret team av idéutvecklare, ingenjörer, tekniker, snickare och tapetserare.

Tillsammans har vi många års erfarenhet av arbete med och inom hälsosektorn. Därför har vi även en förståelse av behoven hos alla som ska använda våra sängar och hjälpmedel.

När vi saknar kunskap eller inspiration för utmanande lösningar så använder vi vårt stora nätverk inom vårdsektorn som bland annat omfattar brukare och underleverantörer över hela Europa. Vi testar ofta nya lösningar. Men vi kompromissar aldrig med vår hänsyn till omvärlden. Vårt trä är rent bokträ från Hvalsø sågverk, och vi bearbetar det med CE -märkt utrustning enligt kraven för medicinsk utrustning.

Vi kan alltid nås för ett opretentiöst samtal om utmaningarna som du står inför.

Kontakta oss och få våra bästa råd.

Jysk Handi – Hållbar skandinavisk design - Made in Denmark.

Se en video om Jysk Handi

Jysk Handis team

Vårt underbara team av människor som brinner för att göra en skillnad åt individen.

Rasmus Henriksen

Ägare

Michael Ormstrup

Maskiningenjör / Smed

Lars Erik Andersen

Möbelsnickare - sängproduktion

Oliver Bartholin

Möbelsnickare / lärling- sängproduktion

Sine Bech Larsen

Sömmerska - Vaddering och överdrag

Helene Norup Due

Sociala medier / fotograf

Linda Poulsen

Grafisk designer

Søren Jensen

Bokhålleri / redovisning
sv_SESvenska