Välkommen till Jysk Handi.

Högkvalitativa vårdsängar och hjälpmedel för barn och unga

HS vårdsäng 801

HS Vårdsängar

Speciellt vadderade vårdsängar för personer som lider av Huntingtons sjukdom och andra tillstånd med samma behov av skydd mot självskador i vilo- och sömnsituationer.

her ses en tremmeplejeseng med polstring og et justerbart stel. Baggrunden er klippet ud af billedet
Spela videoklipp

Våra spjälvårdsängar är utformade för personer med fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar. Den robusta konstruktionen, spjälornas höjd och den specialutvecklade vadderingen ser till att även oroliga personer får lugn och trygghet.

Jysk Handi Senge

HS Vårdsängar för alla behov

Vi har utvecklat en serie av modeller som täcker de flesta behoven för personer med Huntingtons sjukdom och andra tillstånd med samma behov av skydd mot självskador under vila och sömn.

HS-vårdsäng 624-10

HS-vårdsäng 624-10

HS-vårdsäng 800

HS-vårdsäng 800

HS vårdsäng 801

HS-vårdsäng 801

HS-vårdsäng 811

HS-vårdsäng 810

HS-vårdsäng 811

HS-vårdsäng 811

HS vårdsäng 901

HS-vårdsäng 901

Jysk Handi Senge

Spjälvårdsängar för alla behov

Spjäl-
senge til ethvert behov

Barn och vuxna med fysiska eller psykiska funktionshinder kan få de bästa förutsättningarna med en av våra spjälvårdsängar. Även mycket oroliga personer får en säker sovmiljö med hjälp av kombinationen av vår robusta konstruktion, vadderingen och den anpassade höjden på spjälorna.

Vaddering

Experter på vaddering

Vadderingen är en av de viktigaste detaljerna för många personer. Det ger trygghet åt både dem själva, vårdpersonalen och anhöriga. Därför är det den delen som vi fokuserar mest på att tillverka perfekt. Oavsett om behovet är att skydda personen mot hårda ytor eller som avskärmning mot omvärldens många sinnesintryck så löser vi det.

her ses en tremmeplejeseng med polstring og et justerbart stel. Baggrunden er klippet ud af billedet

"Det är viktigt för oss att framställa hjälpmedel av bästa kvalitet som möter individernas behov och verkligen gör en skillnad i vardagen."

- Rasmus Henriksen, ägare av Jysk Handi

- Rasmus Henriksen,
ägare av Jysk Handi

Våra kompetenser

Hög kvalitet

Våra råvaror och vår bearbetning av CE-märkt utrustning lever upp till kraven för medicintekniska produkter.
Våra produkter skapas med målet att produktdesignerna, användarfunktionaliteten och utrustningens livslängd sätter ribban för marknadens högsta standard.

"Hållbar skandinavisk design - Made in Danmark."

Yrkesmässiga kunskaper i ryggsäcken

Adekvata utbildningar och en mångårig erfarenhet inom hälsosektorn har gett oss en stor kunskap om sjukdomarna som idag utgör grunden för vårt arbete.

Förståelse för individen

Vårt empatiska förhållningssätt och den stora insikten av individens situation lägger grunden för innovativa produkter som gör en skillnad.

Innovation

Vi har förmågan att omvandla nya och innovativa idéer till hållbara kvalitetsprodukter som gör en stor skillnad för individens vardag.

Starkt nätverk

Med många år inom hälsosektorn har vi byggt upp starka relationer med många europeiska kollegor, underleverantörer och inte minst individerna som använder våra produkter. De bidrar alla till den kunskap och innovation som vi lägger in i våra produkter.

Personlig service

Vi erbjuder alltid personlig, opretentiös service och hjälp när det uppstår behov.

Välkommen till Jysk Handi.

sv_SESvenska